Over ons

Kennis en uitstekend
vakmanschap maken het verschil

De liefde voor ons vak begon bij ons al in 1980. Toen werd de basis gelegd voor ons familiebedrijf, dat inmiddels van vader op zoon is overgedragen, maar dat nog altijd dezelfde kwaliteitsnormen waarborgt. We hebben van tegelwerken een specialisme gemaakt waarbij kennis en uitstekend vakmanschap het verschil voor onze opdrachtgevers maken. Onze ervaring zetten we in om alleen het beste resultaat te halen, maar we vergeten daarbij niet om transparant te zijn. Want dat typeert onze Twentse manier van werken. Zo is afspraak bij ons nog echt afspraak en steken we graag onze handen uit de mouwen.

Veelzijdig in projecten
Ons vaste team van betrokken collega’s werkt dagelijks aan een veelzijdigheid van mooie projecten. Voorbeelden daarvan zijn het Medisch Spectrum Twente in Enschede, Unilever in Wageningen en het pandaverblijf in het Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Stuk voor stuk projecten waar ons vakwerk tot een succesvolle uitvoering leidde. Verder zijn we thuis in:

  • Utiliteitswerken;
  • Buitentegelwerk; drainage systemen;
  • Luxe tegelwerken voor zwembaden en de welnessbranche.

Bovendien werken we volgens de laatste (veiligheids)richtlijnen en hebben we een VCA-certificering in huis. Innovatie krijgt ook aandacht doordat we de ontwikkelingen op ons vakgebied bewust te volgen. Zo werken we bijvoorbeeld met ergonomische apparatuur die onze werkzaamheden verlicht. Ook het gebruik van duurzame producten zoals codex tegellijm en onze samenwerking met de groene fabriek in Haaksbergen (Uzin Utz) passen binnen dit kader.

We zien uit naar een kennismaking!

Onze klanten